Tankerne reduceres og kroppen føles afslappet
Det giver mig ro indeni, en god afslappende følelse i kroppen. Mit stressniveau falder og tankerne reduceres.Et pusterum i hverdagen.Lone Fonager

Velvære i krop og sind
At gå til yoga giver mig velvære i krop og sind og selvfølgelig også smidighed.Pensionist 77 år

Iyengar yoga er helt fantastisk
Man mærker virkelig hvilke positive ændringer der sker i ens krop og hvordan man med tiden kan yde mere og mere. Det er fantastisk både fysisk og psykisk – her mener jeg, at man kommer helt ned i tempo, koncentrationen om de enkelte øvelser, udførelsen samt vejrtrækningen, som gør så meget godt for kroppen.Nina Midjord

Øget smidighed og fleksibilitet i kroppen
Knapt 2 år med Yoga har mig givet en markant øget smidighed og fleksibilitet i kroppen. Yogaen afstresser og skaber ro i både krop og sind. Jeg oplever, at det giver mig et øget overskud – både fysisk og mentalt. En øget krops- og mental bevidsthed gør, at jeg i dagligdagen i højere grad stiller skarpt på og prioriterer hvad der for mig er godt. Yoga 1-2 gange om ugen er blevet en naturlig og prioriteret del af mit liv – noget jeg ikke kan forstille mig at være foruden.Bjarne Lauridsen, 52 år, headhunting & leder- og karrieresparring

Det kræver fuld fokus og dagen efter kan kroppen mærkes
De fleste lever i dag et travlt liv, både arbejdsmæssigt og privat. Yoga giver ro i hovedet og styrke til kroppen. De 1 1/2 time jeg er i yogalokalet går lynhurtigt. Øvelserne kræver fuld focus på kroppen og derfor tømmes hovedet, mens kroppen bliver arbejdet igennem. Yoga er ikke afslapning, men hårdt arbejde og det er ikke sjældent at jeg dagen efter kan mærke muskler jeg ikke troede jeg havde. Derudover øges smidigheden. Holdene er små og der er fuld opmærksomhed på på hver enkelt.Bente Harre

Ud af mit misbrug
Jeg har i mange år levet i misbrug og haft et liv i kaos,hvor jeg flygtede fra mine følelser og virkeligheden. Har siden 16 december 2014 levet uden misbruge. Ja total afholdenhed. Er i terapi, både alene og i gruppe flere gange i ugen. Arbejder med tanker, følelser og handling. Yoga betyder rigtig meget for mig og mine tanker. Jeg får ro i hovedet og tænker kun yoga i 1,5 time. Så skønt.Mange hilsnerLaila Paulsen

Tænker klarere
Yoga får mig til tænke bedre og klarere, giver mig en dejlig let og også meget varm følelse i hele kroppen og så snart jeg  er færdig med en time så savner jeg det allerede og glæder mig til næste undervisningstime.Susanne

Velvære og mere energi
Yoga giver mig velvære i kroppen og mere energi. Desuden føler jeg, det er vigtigt for smidigheden og balancen.Yogaundervisningen inspirerer til at fortsætte derhjemme.Bente Nymann-J

Yoga er en af de gode ting jeg gør for min krop
Yoga aftnerne er gode for mig og jeg elsker fornemmelsen af at foretage dybe udstrækninger af muskler og ledbånd. Føler mig afslappe og varm efter 1,5 time med udstrækning og koncentration om min egen krop.Marianne

Farvel til stres
Den intense Iyengar yoga er blevet min kontakt til min krop, så den forbliver i balance. Efter 5 års ihærdig træning er det et farvel til stress, kiropraktorer, massør og fysioterapeut, og et JA til mig. Kan varmt anbefales.Lena S Henriksen

Finder roen
Selv på en stresset hverdag er er mine yogatimer med til at finde roen i mig selv, hvor jeg arbejder roligt og indadvendt, mærker min krop. Bliver bevidst om mit åndedræt.Hilsen Else Marie

Bliver udfordret kropsligt
Jeg har hele mit liv gået til en eller anden form for motion (gymnastik) og kunne ikke leve uden. Netop på dette tidspunkt føler jeg, at ”Blid Yoga” gør noget rigtig godt for både krop og sjæl – og jeg nyder det, selvom nogle af øvelserne er en smule udfordrende for mig.Birgit

Yogaen giver mig bevidsthed om hvad min krop også kan
Yogaen får mig ned i gear…..Yoga er velvære, en investering i krop og sjælPia Møller Rix

Bliver nulstillet
Jeg får nulstillet sind og krop ved en omgang YOGA. Skønt, specielt i travle perioder! Nåh ja, så er jeg også blevet mere smidig.Kim

Tanker og bekymringer stilnes
Efter en løbeskade, måtte jeg finde en anden motionsform. Jeg begyndte at styrketræne i stedet. Måtte konstatere at blev meget stiv i hele kroppen. Jeg fik besked på at yoga kunne være med til at løsne min løbeskade op. Efter jeg har gået til yoga i 1,5 år er jeg blevet meget mere smidig. Min løbeskade er ikke væk, men jeg har en dejlig følelse af at min krop er blevet gennemarbejdet efter yogaen. Spændinger i ansigt er væk. Tanker og bekymringer er stilnet da man er dybt koncentreret om øvelserne.Susanne Engelbrecht

Psykisk og fysisk velbefindende

Når jeg har været til Yoga, føler jeg mig både psykisk og fysisk godt tilpas. Kirsten Lillie

Mentalt pusterum
Yoga hver uge er et mentalt pusterum, ikke at skulle forholde sig til noget, bare være og lytte indadtil. Kroppen bliver lettere og jeg får trukket vejret dybere end ellers, og lærer af min krop hvad den kan i denne uge.Christine 48 år, sygeplejerske