OM MIG

YOGA KARRIERE
Har siden 2003 praktiseret og undervist i yogaformen, Iyengar Yoga. I 2006 blev jeg færdiguddannet og certificeret Iyengar yoga lærer. Har vider uddannet mig og er nu på Junior I niveau.

Takket være workshops med dygtige udenlandske og danske undervisere, opdager jeg hele tiden nye aspekter ved yogaen. Inspirationen til min undervisning og udviklingen af den, får jeg ved at deltage på disse workshops.

Mine elever er min største motivationsfaktor. Deres feed back på yogaens positive effekt på deres krop og sind, er en enorm drivkraft for mig.

Via den konstante træning, bliver jeg hele tiden opmærksom på nye detaljer i stillingerne, som har betydning for helheden i yoga stillingerne. Yoga er for mig den direkte nøgle til mit sind og min krop. Jeg føler mig altid afbalanceret, styrket og glad efter at have praktiseret yoga.

I 2006 blev jeg uddannet fysiologisk massør, hos LASOTA i Fredericia. En god basis uddannelse, hvor man tager en lægeeksamineret eksamen.

Sammenlagt har yoga været i mit liv i mere end 20 år. Siden 2003 har Yoga undervisning og massage behandling været min levevej.

Udover at undervise i yoga og give fysiologisk massage arrangerer jeg FOREDRAG, YOGAREJSER og YOGAEVENTS. Bliver indimellem bestilt til at undervise til arrangementer.

PRIVAT
Er jeg en kvinde med begge ben på jorden. Har let til smil og latter. Har et åbent og sind og ved at livet både byder på gode og det mindre gode. Er så heldig at have to børn. Helt igennem den største kærlighed i mit liv.

MORAL OG ETIK
Forsøger at være fordomsfri. Være rummelig i forhold til menneskers forskellighed. Kærlighed, glæde, gode oplevelser og natur er det vigtigste i livet. Det jeg laver, dem jeg tilbringer min fritid med og det jeg videregiver når jeg underviser og giver massage skal komme fra hjertet og være drivkraften. Andet fokuspunkt virke ikke for mig.